Åpent nå
Tilbake

Venti Venti

Med utsikt over Oslofjorden ligger en nord-italiensk perle ved enden av Tjuvholmen. Velkommen til en kulinarisk reise som blander de beste ingrediensene fra vårt nordiske hjem med den rike gastronomiske arven til vår sjøfartsitalienske kokk.

Åpningstider

Man - Fredag
11:30–21:00
Lørdag
12:00–21:00
Søndag
12:00–18:00
Uteservering

Fra Nord-Italia til Tjuvholmen

En kulinarisk opplevelse med unik utsikt
Ved fjorden, vegg i vegg med Astrup Fearnley museet, venter deg noe av den ferskeste sjømaten, og verdensklasses viner og cocktails.

Restauranten serverer typisk italienske retter som bruschetta, salater, pasta og sjømat. Den smakfulle maten tilberedes av kjøkkensjefen fra Sicilia og serveres av italienske servitører som møter gjestene med vennlige smil. Kaffen er kruttsterk, og fra musikkanlegget spilles italiensk musikk. Essensen av Italia er til å ta og føle på.

Maten blir servert i utsøkte omgivelser med et moderne uttrykk. Interiøret har lune elementer med dyp blå velurstoler, messingdetaljer og mørke bordplater – god kontrast til de åpne vindusflater som omtrent flytter Tjuvholmen Skulpturpark inn i lokalet. Uteserveringen må være en av Oslos ypperste med panormautsikt til sjøen, skulpturparken, Akershusfestning og innseilingen til byen.

Stedet er som skapt for å invitere forretningsforbindelser og samarbeidspartnere, eller en venninnelunsj etter kunstbesøk i bydelen. Med god mat, utsøkt service og et internasjonalt museum i verdensklasse vegg i vegg, er Venti Venti perfekt for både norske og internasjonale gjester som besøker bydelen vår.

Mat & Drikke

Kapasitet

Skal du samle vennegjengen, dine ansatte eller familien til et hyggelig selskap?

Vi tilbyr 3- og 4-retters menyer. Velg den løsningen som passer best for dere. Restaurantens fantastiske team vil sørge for at selskapet blir slik dere ønsker, og følger opp deres bestilling av mat og drikke.

Kontaktinfo

Følg Venti Venti på sosiale medier!