Tilbake

Tjuvholmen sommerguide: Våre beste tips

15. May 2024
Opplev sommeren langs Oslofjorden! Gå langs promenaden, nyt duften fra fjorden og skap nye mat- og kulturopplevelser hos oss. Velkommen til sommerminner på Tjuvholmen!

For badenymfen

Leter du etter et nytt sted å bade om sommeren? Tilbring de varme sommerdagene på gressplenen i skulpturparken, på den barnevennlige badestranden, eller langs bryggen. Med nær tilknytning til Oslo sentrum, tilgang på offentlig toalett, og en rekke spisesteder i nærheten, er Tjuvholmen en destinasjon for å bade om sommeren.

Er du mer av den rastløse typen? Mad Goats tilbyr en rekke vannaktiviteter for store og små! Lei SUP-brett, bli med på guidet kajakktur, eller nyt en regnfull dag i en varm sauna med vennegjengen.

For matentusiasten

Med en helt unik beliggenhet, og fantastiske solforhold fra morgen til kveld, ønsker restaurantene velkommen til uteserverings-sesongen! Ønsker du å nyte en deilig lunsj, kan vi anbefale Døgnvill, The Salmon, Sjømagasinet og VentiVenti langs sjøsiden.

Eller høres en middag under kveldssolen fristende ut? Langs Bryggegangen finner du Bølgen & Moi, Olivia, Amazonia by BAR, xef og Hanami, og i Tjuvholmen allé ligger den indiske restauranten New Delhi og cocktailbaren Tjeld.

For den motebevisste

Er Tjuvholmen et sted å besøke for de spennende shoppingmulighetene. Menswear er en spesialforretning med fokus på dress, smoking og tilbehør til menn, og Ace Fashion Store tilbyr eksklusiv high-end mote for kvinner.

For den kunstinteresserte

Opplev de syv ulike galleriene og samtidsmuseet Astrup Fearnley under ditt neste besøk. Med det store utvalget kommer også en god variasjon av ulike kunstformer, fra street- og popart, til klassiske verk og internasjonale kunstnere. Er du spesielt glad i kunst og arkitektur? Bli med på gratis skulpturvandring hvor du får lære mer om skulpturene i parken og den spennende arkitekturen.