Grunnet enorm respons setter vi nemlig opp enda et show – denne gangen lørdag 4. april!
Gled deg til show, glitter og glamour fra kl 13 og utover + after party i Cocktail Loungen når spisesalen gjøres klar til middag. Finn frem finstasen allerede nå, for dette vil du ikke gå glipp av!
Kjøkkensjef Soel el Harti lager en 5-retters brunsjmeny for anledningen og baren disker opp med en Great Garlic Cocktail (som ikke smaker hvitløk.. 😉
Merk at det er spiseplikt på denne brunsjen, og at alle bookinger må gå via booking@sanoma.no.
🕔 lørdag 4. april kl. 13 – 17
📍 Sanoma, Olav Selvaags plass 1, Tjuvholmen
🗒️ booking@sanoma.no
GREAT GARLIC GIRLS MENY:
Gratinerte østers med kremet yuzu & gressløk (BL, F)
Edamamebønner med røkt salt, sort sesam & gochujang-glaze (SO, SE)
And Doenjang-salat med soyasaltet cashewnøtter, appelsindressing & mynte (E, SO, SE, CN)
Svinekebab Ganjang på tynt naanbrød, gochugaru-yoghurt & koriander (SO, M, H, SE)
Brownie tilsmakt miso, karamelliserte hasselnøtter & rømmeis (M, E, H, NH)