close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

THIEF MUSIC Unplugged 16/4

16 april @ 19:00 - 20:30

@The door is always open at THE THIEF.
Concert starts 19:15 SHARP.—

Limited capacity – First comes first

THIEF Music Unplugged series showcases the work of today’s artists and introduces the stars of tomorrow. Our unplugged sessions expose the raw talent of your favorite artists.

Contact: music@thethief.com

Age limit: 20

Josefin Winther
Etter å ha gitt ut fire engelskspråklige album, debuterte Josefin Winther på norsk høsten 2019. Albumet fikk svært gode mottakelser, og har blant annet blitt spillelistet på NRK, streamet 100.000 ganger og løftet frem som en milepæl i hennes karriere. Winther er kjent for å kunne gripe et hvert rom bare ved hjelp av sin stemme og gitaren, og det intime formatet er noe hun brenner for. Låter, fortellinger og refleksjoner om livet glir sømløst i hverandre, og fremkaller både latter og tårer. I 2020 følger hun opp med ny musikk legger ut på en omfattende akustisk turné, der hun vektlegger det nære formatet, og hvor hver konsert er et håp om at det skal oppstå et tett møte mellom publikum og henne.

Dette blir en unik mulighet til å oppleve Winther der hun kanskje er seg selv mest, helt nær. På disse konsertene spiller hun låter fra hele karrieren, som allerede har ført til fem albumutgivelser, mange singler og et utall konserter både i inn- og utland.

Detaljer

Dato:
16 april
Tid
19:00 - 20:30
aktivitet Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/176397553610846/