Tilbake

Velvære på Tjuvholmen: Sommerens tips

7. June 2024
Sommeren er her, og det er på tide å ta vare på både kropp og sinn. Beskytt hår og hud mot sterke solstråler og finn roen som ferien senker seg. Vi gir deg fire gode velværetips inn mot sommerferien!

Beskytt håret med Perry Frisør

Sterke UV-stråler og saltvann i håret kan føre til at hårstråene knekker, splittes og at hårfargen blekner. Da er det fint å ha noen produkter som sørger for å holde håret sunt og glansfullt hele sommeren!

Perry Frisør er lidenskapelig opptatt av å veilede kunden til å ta vare på håret hjemme. I salongen finner du en rekke gode produkter fra Maria Nila. Blant dem er serien True Soft, en serie med sjampo, balsam og hårkur som beskytter håret mot UV-stråler og tilfører masse glans!

Ta vare på huden med Elite Helse

Mange tror man kun trenger solkrem når man er på ferie eller på de mest solfylte dagene, men det stemmer ikke. Solkrem er noe huden trenger året rundt, selv på dager som er overskyet. Ikke bare beskytter solkrem mot sterke UV-stråler, det reduserer risiko for hudkreft, forebygger tidlig aldring og bevarer den jevne hudtonen.

Hos Elite Helse får du tips til hvordan du skal ta vare på din unike hud om sommeren. Og de har et stort utvalg hudpleieprodukter med SPF som du kan bruke hele året rundt!

Løs opp spenningene hos THIEF Spa

Er du en av de som jobber mye og kanskje sover for lite i hverdagen? Når ferien først kommer er det derfor deilig å ta det helt med ro. Da kan det være greit med massasje for å løse opp spenninger og muskler i kroppen. En massasje vil motvirke stress og lindrer smerte, noe som kommer godt med inn i ferietilværelsen.

THIEF Spa tilbyr en rekke behandlinger og pakker for deg som vil få en avslappende start på sommeren. Du kan også booke deg inn på spaet og benytte deg av de ulike fasilitetene på egenhånd.

Kombiner sauna og bading med Mad Goats

Et annet tips for deg som trenger å stresse ned i ferien, er å kombinere sauna og bading. Bruk av sauna gir økt sirkulasjon, reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer og avlaster stress. Et sjøbad stimulerer også blodsirkulasjonen og skjerper sansene. Ta turen innom Mad Goats i sommer!

Vi håper disse tipsene hjelper deg med å nyte sommeren til det fulle. Ta vare på deg selv og riktig god sommer!