Tilbake

Tre unike opplevelser for ditt neste besøk

15. May 2024
Planlegger du et kommende besøk til Tjuvholmen og lurer på hva du burde sjekke ut? Vi gir deg tre tips til nye og spennende opplevelser hos oss.

Internasjonalt tilskudd til det kunstneriske og kulturelle miljøet

I februar 2024 åpnet det internasjonale galleriet, YellowKorner, på Tjuvholmen. Siden 2017 har Yellowkorner tilbudt et mangfold av fotografier og kunstverk fra verdenskjente fotografer til det norske publikumet. Opplev den eksklusive utstillingen av nye fotografier og kunstverk og, den helt unike atmosfæren i det moderne galleriet på Lille stranden 5.

Utvidet vannaktivitet

Isbading og sauna er to nøkkelord for det siste året. Langs Strandpromenaden ligger Mad goats med flytende saunaer, og utleie av SUP og kajakk. Nå har de fått et nytt tilskudd til vannaktivitetene sine, nemlig en helt ny sauna. Med panoramautsikt, takterasse og en innendørs luke ned til vannet er dette en helt unik opplevelse langs vannet. Sjekk den ut med vennegjengen i sommer!

Vårt nyeste serveringssted

Høsten 2023 hadde vi gleden av å ønske Cocktail- og østersbaren Tjeld velkommen til Tjuvholmen allé. Hos den intime baren får du servert spennende smakskombinasjoner av cocktails og østers, i tillegg til annen smakfull snacks. Og nå har de åpnet uteserveringen også! Nå kan du nyte de herlige smakene ute i den hyggelige alléen.