Tilbake

Gjentar suksessen i Michelinguiden 2024

29. May 2024
xef og Sjømagasinet fortsetter å imponere og beholder sine plasser i den prestisjetunge matguiden.
“xef er helt sjef på Tjuvholmen” skrev Vink i en anmeldelse av restauranten tidligere i år.

Og det har de bevist igjen! Etter åpningen i 2021 har de allerede rukket å bli listet i Michelinguiden tre ganger!

Restauranten serverer kreative retter med røtter i Nord-Spania, noe som gir gjestene en autentisk og samtidig nyskapende matopplevelse. Michelinguiden fremhever spesielt xefs evne til å kombinere tradisjonelle smaker med moderne teknikker, og deres dedikasjon til kvalitet og innovasjon.

Siden 2018 har Sjømagasinet fått årlig bemerkelse i Michelinguiden. Denne anerkjennelsen er en testament til deres utrettelige arbeid med å fremme norsk sjømat av høyeste kvalitet. Med sin fantastiske beliggenhet ved fjorden, tilbyr Sjømagasinet en matopplevelse som kombinerer utsøkte retter med en uforglemmelig utsikt.

Restauranten er kjent for sine elegante og smakfulle retter som hedrer Norges rike sjømattradisjoner. Med en meny som stadig utvikler seg og tilpasser seg det beste havet har å tilby, gir Sjømagasinet sine gjester en genuin smaksreise gjennom norsk kystkultur.

Gratulerer til xef og Sjømagasinet med deres fortjente plass i Michelinguiden 2024 - og velkommen til deg som ønsker en kulinarisk opplevelse hos restaurantene.