Åpent nå
Tilbake

Yellowkorner

Med et bredt spekter av fotografier og kunstverk fra internasjonalt anerkjente fotografer, tilbyr Yellowkorner en unik kunstopplevelse som beriker og inspirerer.

Åpningstider

Man - Lørdag
12:00–18:00
Søndag
12:00–17:00

Yellowkorner Oslo, kjent for sin unike samling av fotokunst.

Yellowkorner ble etablert for å gjøre kunstfotografi tilgjengelig for et bredere publikum og for å gi nye talenter innen fotografi en plattform.

Siden starten i 2017 ved Aker Brygge, i samarbeid med Milla Boutique, har Yellowkorner tilbudt et mangfold av fotografier og kunstverk fra verdenskjente fotografer til det norske publikummet. Med flyttingen til Tjuvholmen, omringet av anerkjente aktører fra kunstverden, har Yellowkorner tatt steget inn i et nytt kapittel i lyse, innbydende lokaler som speiler det kunstneriske og kulturelle miljøet i området.

Alle kunstverk hos Yellowkorner er nøye utvalgt, kan bestilles innrammet, nummerert og tilbys i 7 ulike størrelser i begrensede opplag. Dette gjør hvert verk unikt og ettertraktet blant kunstsamlere og de som ønsker å berike sine hjem eller arbeidsplasser med meningsfull og estetisk tiltalende fotokunst. I Yellowkorner er de opptatt av å tilby kunst som beriker og inspirerer. Våre verk passer perfekt for å dekorere alt fra møterom og resepsjonsområder til private hjem og hytter.

Kunstgalleri

Kontaktinfo

Følg Yellowkorner på sosiale medier!