Åpent nå
Tilbake

Olivia

Restauranten på Tjuvholmen er inspirert av den italienske byen Venezia i interiøret og den smakfulle menyen. Med fokus på italienske råvarer serverer Olivia hjemmelaget pizza, pasta og andre italienske retter.
Åpent nå
Bryggegangen 4

Åpningstider

Man - Torsdag
11:00–00:00
Fre - Lørdag
11:00–01:00
Søndag
12:00–23:00

Kjøkkenet stenger 22:00 mandag–onsdag, 23:00 torsdag–lørdag og 21:00 søndag.

Uteservering Tilbyr Take-away

Ciao, Olivia Tjuvholmen!

Lunt og hyggelig med fyr i peisen, levende lys og en pulserende stemning.
Nede ved sjøen, nær Astrup Fearnley-museet, kunstgallerier og spennende arkitektur, ligger Olivia Tjuvholmen. Restauranten strekker seg mellom bryggen på den ene siden og hovedgaten på den andre, og har uteservering på hver side – med sol fra morgen til kveld.

Alle deres restauranter er inspirert av forskjellige italienske byer, og på grunn av metoden Tjuvholmen er bygget på – på tre holmer ute i fjorden, ble Venezia et selvfølgelig valg for Olivia Tjuvholmen. Du finner spor av Venezia i interiøret og i menyen, og på den måten håper Olivia på å kunne gi deg en liten smakebit av ikke bare Italia, men også det som er unikt for vakre Venezia.

Det italienske kjøkkenet

Med fokus på italienske råvarer serverer Olivia pizza, pasta og andre italienske retter – alt hjemmelaget på huset og med kjærlighet til det italienske kjøkken. Tynn og sprø italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter, antipasti, desserter og kjøtt- og fiskeretter servert slik italienerne gjør det. I hjertet av kjøkkenet, nemlig på pizzakjøkkenet, kan du følge deres pizzaioli i aksjon som en del av atmosfæren. Nærmere Italia kommer du ikke.

Smak av Italia

Sala privata

I 2020 fikk Olivia et helt nytt område i restauranten som kan stenges for privat bruk. Lokalet har et tilhørende uteområde som kan åpnes med store skyvedører, egen bar og toaletter. Med andre ord er lokalet perfekt for firmafester eller bursdagsfeiringer, med gode solforhold og perfekt beliggenhet på Tjuvholmen.

Lokalet koster ingenting å leie, du betaler kun for mat og drikke.

Kontaktinfo

Følg Olivia på sosiale medier!