Åpent nå
Tilbake

New Dehli

New Dehli serverer autentisk indisk mat med retter hentet fra alle hjørner av India, utviklet av et kokketeam som vet å sette smak i sentrum.

Åpningstider

Mandag
15:00–23:00
Tir - Fredag
11:00–23:00
Lørdag
12:00–00:00
Søndag
12:00–22:00

Kjøkkenet stenger kl 22.30 man-lør og 21.00 søn.

Få følelsen av å være i New Delhi, på Tjuvholmen!

Smaken av New Delhi
New Delhi er restauranten som serverer retter hentet fra de mest eksotiske hjørnene av India, utviklet av et kokketeam som vet å sette smak i sentrum.

Rettene deres er inspirert fra indisk gatekultur og tilbyr i tillegg til a la carte, en helt spesiell smaksmeny av klassiske retter med moderne vri. Menyen er tidsriktig, basert på gode råvarer med gatemat, småretter og de berømte klassiske indiske rettene. Og hvis det er noen tvil- de har selvfølgelig Oslos beste nan!

Familien Singh har vært i restaurantbransjen i flere tiår, og de har bergtatt matjournalister, blitt kåret til Oslos beste indiske og flere titalls tusen har opplevd smaken av New Delhi hos dem.

Mat & Drikke

Book hele restauranten

Ønsker du å booke hele restauranten for ditt arrangement? New Delhi er en førsteklasses beliggenhet for alle typer arrangementer – jubileer, firmafester, bursdager og andre begivenheter. Maks 175 personer.

Minstepris: 699 kroner per person med mat.

For mer informasjon eller booking, vennligst kontakt oss på telefon eller e-post.

Kontaktinfo

Følg New Dehli på sosiale medier!