20.-26. October
Tilbake

Tjuvholmen Trøffelsesong 2025

Opplev hvordan restaurantene forvandler den eksklusive råvaren til uforglemmelige smaksopplevelser under Tjuvholmen Trøffelsesong, 20-26.oktober.

Dette skjer hos restaurantene:

Tjuvholmen Sjømagasin

Opplev den Michelinlistede restauranten kombinere trøffel med deilige råvarer fra havet. På menyen finner du trøffelmousse, sashimi kveite med yuzu-dressing, Pannestekt torsk med ravioli og skalldyrbisque og Sjokoladeganache og trøffelis.

Døgnvill Burger

Har du prøvd trøffel på den klassiske burgeren før? Døgnvill lanserer Muchroom Melt - en storfeburger med kantareller, steinsopp og trøffel stekt i hvitløk og fløte og toppet med parmesan.

The Salmon

Den populære lakserestauranten eksperimenterer hvordan sjømat og trøffel passer sammen gjennom en 3-retters meny. Mer informasjon om hva menyen består av kommer...

[VIN] Tjuvholmen

Lær hvordan du kombinerer trøffel med riktig drikke hos VIN Tjuvholmen. Vinbaren har et bredt utvalg vin fra hele verden, og gjennom trøffelsesongen kan du teste en vinpakke med 3 halve glass til 350,- per pers. Ved siden av får dere servert trøffelchips!

Paradis Gelateria

Avslutt kvelden med en søt dessert hos Paradis Gelateria. Her får du servert en smakfull vaniljeis kombinert med svart trøffel. En spennende kombinasjon du kanskje ikke har smakt før!