close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

UTSTILLING @Astrup Fearnley: Josh Kline – Antibodies

2 oktober - 2 november

JOSH KLINE – ANTIBODIES 

Josh Kline (f. 1979, Philadelphia, USA) er en av flere kunstnere som etter finanskrisen i 2008 har brukt kunstnerskapet til å problematisere vilkårene for hva det vil si å være menneske i dagens senkapitalistiske samfunn, preget av globalisering, rask teknologisk utvikling, store sosiale og økonomiske omveltninger og en akselererende klimakatastrofe.

Antibodies er kunstnerens første store museumsutstilling i Skandinavia. I utstillingen undersøker han, med installasjoner, skulpturer og videoer, hvordan økende sosial og økonomisk ulikhet, uforutsigbare arbeidsvilkår, overvåking og undertrykkelse påvirker og endrer oss.

Utstillingen presenteres på et tidspunkt der vi står ved et veiskille i samfunnsutviklingen. Pandemien som preger 2020 har ytterligere vist utsattheten og skjørheten i samfunnets sosiale kontrakt, de enorme ulikhetene og behovet for en radikal endring av samfunnet. Vi ser med denne utstillingen frem til å presentere et sterkt og visjonært kunstnerskap som stiller avgjørende spørsmål om hva slags samfunn og hva slags fremtid vi kan gå i møte.

Velkommen!

Detaljer

Start:
2 oktober
Slutt:
2 november
aktivitet Kategori:
Hjemmeside:
https://www.afmuseet.no/en/exhibition/josh-kline-antibodies-en

Sted

Astrup Fearnley Museet
Strandpromenaden 2
Oslo, 0252 Norway
+ Google Map
Telefon:
22 93 60 60
Hjemmeside:
http://www.afmuseet.no/