Vi nordmenn blir stadig mer bevist på hva vi spiser, og vegetarmat har for mange blitt en ny
favoritt. Butikkene bugner over av ferske grønnsaker, men hvordan kan du flytte det grønne kjøkkenet inn i ditt eget hjem?
På dette spennende matkurset tryller Bølgen & Mois kokker det du tidligere har ansett som en enkel grønnsak, inn til et vel så lekkert måltid. De demonstrer hvordan du med små grep kan tilføre riktig så deilige smaker til grønnsakene. La deg inspirere til å gjøre grønnere og smakfulle valg. Vi kan love at du ikke savner kjøtt eller fisk på tallerkenen denne kvelden.
Denne kvelden får du grill-utgaven av vegetarkurset, hvor utekjøkkenet tas i bruk og grillen får hovedrollen. Dette er ingen hemmelighet at også grønnsaker trives på grillen, og du vil kanskje bli overrasket over hvor mye man kan få laget på et utekjøkken med de enkleste råvarer og teknikker!
Dette får du oppleve: Demonsterende matkurs med Bølgen & Mois dyktige kokker.
Dette kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
Matservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset og middag avslutningsvis.
Drikkeservering: Nei – deltakerne er velkommen til å kjøpe drikke i baren.
Pris: Kroner 1295,- pr. person.
Hjertelig velkommen!
Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor Aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom Aperitif sine hjemmesider