Du kan gjerne lage syv sorter til jul, men trenger det å inkludere Goro og Serinakaker?
Konfekt og annet godt hører med til julekosen, og denne kvelden vil du lære å lage godsaker du kan sette fram med stolthet til venner og familie, eller gi bort i gave til noen du er glad i.
Bølgen & Mois kjøkkensjef har satt sammen sine syv favorittsorter, som han pleier å servere i juletiden hjemme hos seg selv! Praliner, Makroner, Fransk Nougat og Financier er noe av det som står menyen denne kvelden.
Her er det bare å gjøre klar dessertmagen for et deilig og sukkerfylt matkurs!
Dette får du oppleve
Deltakende matkurs med Norges ledende kokker
Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
Matservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset
Drikkeservering: Nei – deltakerne er velkommen til å kjøpe drikke i baren
Pris: Kroner 1195,- per person.
Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider
Hjertelig velkommen!