Velkommen inn på kjøkkenet med kokkene fra Tjuvholmen Sjømagasin. Dette kurset passer for alle – du får bli med inn på kjøkkenet og prøve deg på teknikker kokker bruker til daglig.
Det disponeres et eget kjøkken og egen kokk som sammen med deltakerne vil gå gjennom prosessene i matlagningen. Her går vi steg for steg gjennom hvordan fisk og spesielt skalldyr behandles optimalt, i tillegg til å finne passende garnityr og sauser. Etter hver prosess setter vi oss ned og smaker på rettene vi har laget.
Dette er et såkalt synkronisert kurs, der alle deltakere følger kokkens instruksjoner på kjøkkenet.
Det passer for deg som ønsker å lære mer om grunnleggende teknikker ved behandling av sjømat.
Dato:
5. november
Varighet: 18-21 (3 t)
Antall deltakere: Maks 10
Pris: 1650,- per person (u/drikke)
Inkluderer eget kjøkken, kokk, råvarer og oppskrifter
Drikke kommer i tillegg.
Betaling: Informasjon om forhåndsbetaling kommer i bekreftelsen.
For mer informasjon:
E-post: tjuvholmen@sjomagasinet.no
Telefon: +47 23 89 77 77
Meld deg på via mail her (Opplys om dato)