close

YellowKorner inviterer til åpningsfest!

Siden 2017 har Yellowkorner tilbudt et mangfold av fotografier og kunstverk fra verdenskjente fotografer til det norske publikummet. Nå flytter galleriet til det kunstneriske og kulturelle miljøet på Tjuvholmen, og inviterer til åpningsfest 29.februar.

23.februar hadde galleriet sin offisielle åpning i Lille Standen 5, men på skuddårsaften inviteres det til en storslått feiring. Kvelden byr på mingling med kunstmiljøet, ettertraktede verk av verdenskjente kunstnere og god atmosfære i galleriet fra 17:00-20:00.

Henrik Bhamra, eier av Yellowkorner Oslo, gleder seg til åpning: «Vi er begeistret for å kunne presentere en eksklusiv utstilling av nye fotografier og kunstverk fra internasjonalt anerkjente fotografer. Tjuvholmen er det perfekte stedet for vårt nye galleri, og vi ser frem til å bli en integrert del av dette blomstrende kunst- og kulturmiljøet.»

Alle kunstverk hos Yellowkorner er nøye utvalgt, kan bestilles innrammet, nummerert og tilbys i 7 ulike størrelser i begrensede opplag. Dette gjør hvert verk unikt og ettertraktet blant kunstsamlere. Yellowkorner styrker med dette Tjuvholmens posisjon som en sentral destinasjon for kunst og kultur i Oslo, og tilfører området et nytt og spennende element.

«Vi ønsker alle kunstentusiaster velkommen til å oppleve den unike atmosfæren i vårt nye galleri på Tjuvholmen og å la seg fengsle av de imponerende verkene som vil bli presentert», legger Bhamra til.