close

VENTI VENTI

Reserver bord

Venti Venti er det siste tilskuddet til Tjuvholmens velassorterte utvalg av restauranter, vegg i vegg med det ikoniske Astrup Fearnley Museet.

Restauranten serverer typisk italienske retter som bruschetta, salater, pasta og sjømat. Den smakfulle maten tilberedes av kjøkkensjefen fra Sicilia og serveres av italienske servitører som møter gjestene med vennlige smil. Kaffen er kruttsterk, og fra musikkanlegget spilles italiensk musikk. Essensen av Italia er til å ta og føle på.

Les anmeldelsen av Venti Venti i Finansavisens Lunsjguide:
«Venti-Venti – God mat og G-strenger»

Maten blir servert i utsøkte omgivelser med et moderne uttrykk. Interiøret har lune elementer med dyp blå velurstoler, messingdetaljer og mørke bordplater – god kontrast til de åpne vindusflater som omtrent flytter Tjuvholmen Skulpturpark inn i lokalet. Uteserveringen må være en av Oslos ypperste med panormautsikt til sjøen, skulpturparken, Akershusfestning og innseilingen til byen.

Stedet er som skapt for å invitere forretningsforbindelser og samarbeidspartnere, eller en venninnelunsj etter kunstbesøk i bydelen. Med god mat, utsøkt service og et internasjonalt museum i verdensklasse vegg i vegg, er Venti Venti perfekt for både norske og internasjonale gjester som besøker bydelen vår.

Reserver bord

Tir-Fre: 11.30 - 22.00
Lør: 12:00 - 22:00
Søn: 12:00 - 20:00

Hjemmeside: www.ventiventi.no
Adresse: Strandpromenaden 2, 0252 Oslo
Telefon: +47 468 87 711