close

Velkommen til vinterferien på Tjuvholmen

Det er klart for vinterferie i hovedstaden og vi har samlet noen gode tips til dere som skal ha byferie i år!

Er du av den sporty typen? Da passer det å starte dagen med et friskt isbad i Oslofjorden. Nyt et kaldt bad og varm deg i flyte-saunaene til Mad Goats. Dra innom Åpent Bakeri eller Paradis Gelateria for varm drikke og godsaker til magen.

Lyst på en vinterferie med kulturelt preg? Ta en gallerivandring rundt på våre spennende gallerier og besøk Astrup Fearnley museets to utstillinger. Etter vandringen kan dere nyte en lunsj på en av restaurantene våre. Se alle gallerier her. Er du med familien, kan vi anbefale Døgnvills barnemeny-kampanje hvor restauranten spanderer barnemeny på alle barn under 12 år. Book bord her. 

Planlegger du en helaften ute enten med kjæresten eller vennegjengen? Vi har kvelden for deg! Start kvelden med østers og aperitif hos cocktailbaren, Tjeld før dere går videre til en av restaurantene våre for å nyte et deilig måltid. Valg av restaurant avhenger av hva dere foretrekker, enten det er indisk, norsk sjømat eller italiensk. Finn din restaurant her. Rund av kvelden med smakfulle drinker hos Amazonia By BAR og innta dansegulvet.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å nyte vinterferien langs vannkanten!🩵❄️