close

Velkommen til 2023 på Tjuvholmen!

Et nytt år er i gang og nye, spennende prosjekter iverksettes! Vi gleder oss til å vise hva Tjuvholmen har å by på i 2023, og håper dere er like klare som oss.

Åpning av Tjeld
Østers- og cocktailbaren Tjeld åpner dørene på Tjuvholmen allé 4 i år. Baren er en ny satsning av grunnleggeren av Himkok og Svanen. Her kan du ta med vennegjengen og nyte fantastiske drinker i flotte lokaler. Åpningsdatoen er fremdeles usikker, men lanseres så fort det er klart! Vi gleder oss.

Mat*Larm 2023
I utgangen av 2022 inngikk Selvaag Eiendom et samarbeid med Mat*Larm, og det ble arrangert et lite, hyggelig julemarked på Tjuvholmen. Mat*Larm er mat- og drikkefestivalen til HANEN – en næringsorganisasjon for bygdeturisme, gårdsmat og innlandsfiske i Norge. Festivalen fører til økt salg av lokal og kortreist mat og drikke, og er et bidrag til å videreutvikle en markedsarena for bonden mot hotell-, restaurant- og cateringbransjen. I år kommer festivalen til Tjuvholmen. Hold av datoene 25-26.august!

Foodiefestivalen
Matfestivalen er arrangert et par ganger tidligere, med stor suksess! Senest i høst, hvor matinteresserte fikk bli med på en reise rundt verden hos restaurantene våre. Dato er ikke klart enda, men følg med her for oppdateringer.

Astrup Fearnley 30 års jubileum
I 2023 fyller Astrup Fearnley Museet 30 år! Og det skal selvfølgelig feires. 22.juni åpner museet for sommerens omfattende Jubileumsutstilling som skal fylle begge byggene med kjente, ukjente og nyinnkjøpte verk til Astrup Fearnley-samlingen.

Andre spennende prosjekter på gang
Vi jobber på spreng for å gjøre arrangementåret på Tjuvholmen enda bedre enn det var i 2022. Og selvfølgelig gjøre mat- og kunstopplevelsene fantastiske for gjestene våre. Har du noen tips eller noe du savner på Tjuvholmen send oss en melding på Instagram eller Facebook.