close

Topp 5 ting å gjøre i Oslo i sommer

Sommeren er endelig her, og det er på tide å utforske hva Oslo har å tilby av spennende og underholdende aktiviteter. En perle langs vannkanten, Tjuvholmen, er et pulserende og trendy område som er kjent for sin kunst, vakre promenade og fantastiske restauranter. Gjør deg klar til å oppleve det beste av denne livlige destinasjonen og skape minnerike øyeblikk i solskinnet!

Opplev solnedgangen langs uteserveringen
Tjuvholmen er et kulinarisk paradis med et bredt utvalg av restauranter som serverer alt fra lokal mat til internasjonale delikatesser. Her kan du prøve alt fra fersk sjømat til gourmetretter laget av kjente kokker. Uansett hva du foretrekker, vil du finne et spisested som passer smaken din. Langs bryggekanten står solen til kvelden og du kan oppleve den fantastiske solnedgangen mens du nyter et nydelig måltid. Slapp av, nyt god mat og drikke, og la deg friste av det rike gastronomiske tilbudet på Tjuvholmen. Book bord her. 

Spis italiensk Gelato mens du opplever kunst & kultur
Nyt utsikten og ta en spasertur langs promenaden med italiensk gelato i hånden. Tjuvholmen har en vakker promenade som strekker seg langs sjøen med spennende kunst og arkitektur å oppleve. Ta turen innom Paradis Gelateria for å kjøle ned kroppen med deilig Gelato fra Italia, og ta en avslappende spasertur for å nyte den vakre utsikten over Oslofjorden.

Leie SUP-brett
Ønsker du å utforske Oslos vakre sjøområde på en morsom og aktiv måte? Da bør du definitivt vurdere å leie SUP-brett av Mad Goats! Når du leier et SUP-brett fra Mad Goats, får du muligheten til å utforske Tjuvholmens fantastiske kystlinje på en unik måte. Padle langs promenaden og ta inn den vakre utsikten over Oslofjorden. Du kan også utforske små bukter og holmer rundt øya, og kanskje til og med få et glimt av marinelivet som lever i vannet. Leie av SUP-brett fra Mad Goats er en perfekt aktivitet for både enkeltpersoner, venner og familier som ønsker å nyte naturen og vannet rundt Tjuvholmen. Lei SUP-brett her. 

Lei båt fra Skipperi
En annen måte å oppleve Tjuvholmens naturskjønne omgivelser fra vannet på er å leie båt av Skipperi. Leie av en båt fra Skipperi gir deg friheten til å utforske Oslofjorden etter eget ønske. Du kan cruise langs kysten, stoppe ved idylliske øyer eller finne et rolig sted å bade og sole deg. Uansett om du er nybegynner eller erfaren båtfører, vil de erfarne ansatte hos Skipperi gi deg grundig opplæring og veiledning slik at du føler deg trygg og klar til å ta roret. Seil forbi Astrup Fearnley Museet og Tjuvholmenstranda mens du nyter den friske brisen og den spektakulære utsikten. Du kan også ta med deg venner og familie og dele opplevelsen med dem, og skape minner som varer livet ut. Bli medlem av Skipperi her. 

Ha piknik i parken
Ta med vennegjengen, bestill takeaway og slapp av på Tjuvholmenstranda. Her kan dere nyte de varme sommerdagene, ta en frisk dukkert og oppleve den deilige atmosfæren. Man må ikke glemme å spise når man er ute i sola. Flere av restaurantene på Tjuvholmen har åpent for takeaway, så uansett om det frister med en saftig burger, lett salat, italiensk pizza eller småretter fra Japan, finner du noe for din smak. Se alle restauranter her. 

Dette er bare noen av de fantastiske aktivitetene du kan oppleve på Tjuvholmen i sommer. Området har noe for enhver smak, enten du er interessert i kunst og kultur, avslapning eller kulinariske opplevelser. Velkommen!