close

Tjuvholmen er hjem for Norges nye krimdronning!

Norges første krimroman med plott fra Slottet er skrevet, tittelert «Dronningen»
Damen som har ført pennen, Tove Taalesen, har god innsikt i livet bak slottsmurene, og har skrevet romanen med respekten for monarkiet godt ivaretatt.

Gjennom historien i «Dronningen» får leseren et fascinerende og underholdende innblikk bak fasaden i den lukkede verden ved «vårt eget lille slott». Hun kan sine saker etter å ha jobbet ved slottet i over ti år. Forfatteren har bodd på Tjuvholmen i snart tolv år og manuset er skrevet på flere av bydelenes restauranter.

Dette er en bok for de som er som meg, sier Tove Taalesen. «Dronningen» er perfekt for alle  som elsker en spennende, underholdende krim, elsker de kongelige og er nysgjerrige på hva som foregår bak de tykke slottsmurene. Jeg elsker å sitte på Tjuvholmen og utvikle karakterene mine, og det er ingen tvil om at det fantastiske spennende miljøet på Tjuvholmen får fantasien i gang, sier forfatteren og ler.

«Dronningen» er en nervepirrende krim som utspiller seg på Slottet og på flere kongelige eiendommer. Det er en underholdende historie der den regjerende monarken i Norge er en dronning. Denne sterke kvinnen er familiens overhode, har tronen, slottet og makten. Så truer noen med å ta fra henne alt.

Boken er for alle som er interessert i kongelige, og liker man serier som Downtown Abbey og The Crown vil de finne mye å like i «Dronningen». Boken har dessuten spenning helt til nest siste setning i boken, forteller Tove entusiastisk.

Boken er til salgs på nett og i bokhandel, og Taalesen kan fortelle at hun allerede er i gang med bok nummer to.

Boken kjøper du her >>

Vi gratulerer vår lokale heltinne med utgivelse av boken, og gleder oss stort til neste bok!