The Salmon restaurant og kunnskapssenter er den perfekte opplevelsen for å dykke dypere inn i hvordan maten produseres langs kysten i Norge samtidig som du får smakt nydelige retter av fersk norsk sjømat.
Kunnskapssenteret
Norge er den største produsenten av atlantisk laks i verden. De ønsker at folk skal få lære mer om lakseoppdrett. Det er fint mulig å besøke oppdrettsanlegg langt kysten, men det er ikke alltid like praktisk å komme dit. De har derfor flyttet opplevelsen til Oslo slik at både turister, skoleklasser og alle andre skal få lære om laks og oppdrett.
Det er Nova Sea godt hjulpet av Alex Sushi gründer Petter Sandberg som står bak senteret. De har oppdrettsanlegg langs hele Helgelandskysten – omgitt av kaldt, friskt vann og vill og vakker natur. Her prøver The Salmon å gi deg en smakebit (ja, du får også smake) av Helgeland, midt i Oslo.
Restauranten
De har et bredt utvalg av nydelige retter basert på fersk norsk sjømat! De tilbyr alt i fra tradisjonelt håndverk med røket laks eller en rå sushi opplevelse!
ÅPNINGSTIDER
Søn-ons: 11:30 - 18:00
Tor-lør: 11:30 - 22:00
Hjemmeside: www.thesalmon.com
Adresse: Strandpromenaden 11, 0254 Oslo
Tlf: 415 48 080
E-post: post@thesalmon.com
Egne åpningstider for høytid og ferier finner du her >
Kapasitet inne: 30 gjester i restauranten / 50 gjester i opplevelsessenteret
Kapasitet ute: 150 gjester
Total kapasitet inne og ute: 230 gjester
Chambré Separee: 30 gjester etter 1. mars 2019
Utleie: Hele lokalet kan leies til skreddersydde events og spesielle anledninger.