close

JULEBORD HOS SJØMAGASINET

Reserver Bord

Julebord ved vannkanten

Et julebord hos Sjømagasinet innebærer moderne smaksopplevelser med fisk og skalldyr av ypperste kvalitet. Den elegante vinbaren gir en helt unik atmosfære til lokalet og selskapet. Hos Sjømagasinet passer alle inn og de vil gjerne veilede deg med råd og utførelse av julebord. Det er rom for både store og små grupper, og dersom du ønsker hele restauranten for deg selv er det en mulighet. Restauranten har mange bruksområder, og det blir tilpasset etter deres antall og behov i gruppen. Kontakt Sjømagasinet direkte dersom dere skal bestille bord for over 8 personer.

 

Sjømagasinet er meget allsidig med både restaurant og vinbar, kurs- og møtelokale, selskapslokale og fiskebutikk. Et stort flott lokale, med et interiør som gir en følelse av intimitet og hyggelig atmosfære. To chambre separee og egen delikatessebutikk som selger skatter fra havet og tilbyr hjemmelaget mat fra kjøkkenet som kraft, fiskesuppe og fiskekaker. Sjømagasinet gir en totalopplevelse med kvalitet, atmosfære, faglig dyktighet og fantastisk service. Velkommen til julebordsesongen!

Hjemmeside: www.sjomagasinet.no

 

Mandag-Fredag: 11:30–23:00
Lørdag: 13:00–23:00
Siste ankomst: 21.00

Fiskebutikken:
Tirsdag - Lørdag: kl. 11.00-18.00

Hjemmeside: www.sjomagasinet.no
Adresse: Tjuvholmen Allé 14, 0252 Oslo
Telefon: +47 23 89 77 77
Epost: tjuvholmen@sjomagasinet.no

Egne åpningstider for høytid og ferier finner du her >

Kapasitet inne: 300 gjester

Kapasitet ute: 70 gjester

Chambre Séparée no. 1: 16 gjester

Chambre Séparée no. 1: 50 gjester
Perfekt for større grupper, forretningsaktiviteter, sammenkomst eller arrangementer.

Kapasitet inne og ute: 370 gjester

*Hele Tjuvholmen Sjømagasin kan leies til deres arrangement. Her har man mulighet for å skreddersy eventer, temakvelder eller leie restauranten ekslusivt.

Trykk på Book Online knappen under for å bestille bord

Reserver Bord