close

Oppdag vegetariske smaksopplevelser på Tjuvholmen

Miljø og bærekraft er et hett tema om dagen, og flere og flere velger bort kjøtt i kostholdet sitt for å spise mer grønt og plantebasert. På Tjuvholmen finner du smakfulle vegetariske alternativer du kan nyte både til lunsj og middag. Her er en liten guide på hvor du kan oppleve veganske og vegetariske måltider på halvøya vår.

New Delhi
Den indiske kulturen er kjent for vegetariansk kosthold og har flere verdenskjente retter uten kjøtt. Hos New Delhi får du oppleve den autentiske smaken gjennom klassiske retter som Paneer butter masala, Tikka Masala og Maa Ki Dal uten kjøtt. I tillegg til rettene du finner på hovedmenyen, tilbyr den indiske restauranten også en Smaksmeny som er helt vegetariansk. Dette er dagens utvalg fra kokken med fire forretter, tre hovedretter og dessert for to stk.

Døgnvill
Man kan fort tro at en burger-restaurant ikke tilbyr plantebaserte måltider, men det gjelder ikke for Døgnvill. Hos den amerikanskinspirerte restauranten finner du hele tre ulike vegetarburgere på menyen.
Veggie og The Vegan king som består av røkt aubergine, paprika, bønner, portobello sopp og hvitløk.
Not today, Dagros, en burger av blomkål, quinoa, linser og brødsmuler.
Ikke nok med det! Du kan i tillegg bytte ut kjøttet i alle burgerne med Beyond Burger.

Olivia
På menyen til Olivia bugner det av veganske og vegetarianske retter. For eksempel Zuppa ai funghi vegetariano, en kremet skogsoppsuppe med smørstekt sopp. serveres med focaccia. Dersom du er mer en pizzaelsker kan du nyte klassikere som 4 formaggi og Margherita. Eller en pizza med masse grønt, Giardiniera vegano. 

Takashi
Har du hørt om plantebasert Sushi? Takashi inngikk et samarbeid med det veganske sjømatmerket «Vegan Zeastar» i 2022 og har nå en helt egen plantebasert meny i restauranten sin. Her får du de kjente sushirettene som Nigiri Maki og Tempura bowl med plantebasert kjøtt.

Hanami
Den japanske restauranten tilbyr en rekke småretter som deles på selskapet. Noen av disse smårettene tilbys uten kjøtt. Blant annet vegetarisk miniburger og grillede maiskolber med appelsinsmør. Du får også deilige retter som rød misosuppe med tofu, sjøtang, vårløk og enoki, kremet purre suppe med ama-ebi, asparges og mango-lime sorbet.

Finn din restaurant og book bord her. 

Det har aldri vært enklere å spise plantebasert. Velkommen til smakfulle opplevelser på Tjuvholmens fantastiske restauranter!