close

HAVNELANGS

Oslo Havn inviterer igjen byens befolkning til folkefest i havna og langs havnepromenaden søndag 28. august kl. 12:00 – 16:00.

Oslo har en av verdens lengste havnepromenader som er blitt en attraksjon i byen. Bli med på årets morsomste festdag på Oslos populære havnepromenade. Her kan folk i alle aldre bli bedre kjent med aktørene i havna og få en spennende dag ved sjøen. Det vil være stand og aktiviteter både på sjø og land.

Hos The Salmon Kunnskapssenter kan du lære mer om norsk havbruk og norsk laks, samt får en guidet tur i vårt kunnskapssenter (15 min). Spill kahoot og test din kunnskap. Premie til beste deltaker.

Hos FjordCleanUP kan du bli med på deres CleanUP event og bidra til et renere hav: klikk her. Det vil også være mulig å gå innom og stille spørsmål og lære mer om hvorfor vi trenger en renere OsloFjord!

Bli med på årets morsomste festdag på Oslos populære havnepromenade og få en spennende dag ved sjøen. Det vil være stand og aktiviteter både på sjø og land over hele havnepromenaden.

For mer info følg med på Oslo havnelangs sin FB-side