close

HANAMI

Hanami ble på kort tid den mest populære restauranten i Oslo, og har beholdt gjestene ved å servere god mat i eksklusive omgivelser med samme gode kvalitet og service hver eneste dag.

På den asiatiske restauranten får gjestene servert en kombinasjon av japansk robatayaki, izakaya og sushibar. Konseptet går ut på å dele flere herlige og smakfulle småretter.

Hanamis drikkekart inneholder byens største utvalg av Sake og et imponerende utvalg av musserende vin. Det utsøkte barområdet er perfekt for en aperitiff før selskapet går til bords, samling for afterwork med venner og kolleger, eller som et uformelt loungeområde for å nyte restaurantens småretter til fengende rytmer. Fra baren serveres utsøkte drinker laget av kvalitetsråvarer, og tilberedt av profesjonelle bartendere som vet å sette pris på restaurantens gjester.

Hanamis uteservering er en av Oslos’s mest populære når ettermiddagssolen sakte glir over til kveld. Da settes musikken litt høyere og gjestene kan hygge seg inn i de sene nattetimer.

Hanami er fantastisk året igjennom men opplevelsen er noe eget nå på sommeren!
Velkommen til Hanami ved vannkanten på Tjuvholmen.

Mandag-Onsdag: 11:00 - 24:00
Lørdag:
13:00 - 02:00
Søndag: 15:00 - 24:00

Hjemmeside: hanami.no
Adresse:
 Kanalen 1, 0252 Oslo 
Tlf: 22 83 10 90 
Booking: booking@hanami.no

Egne åpningstider for høytid og ferier finner du her >

Kapasitet inne: 95 gjester
Kapasitet ute: 80 gjester
Total kapasitet inne og ute: 165 gjester

Trykk på Book Online knappen under for å bestille bord