close

HANAMI

Japansk restaurant i Oslo med unik beliggenhet på Tjuvholmen

Hos Hanami finner du smaksrike japanske retter. Restauranten er trendy med en unik sammensetning av mat, drikke og atmosfære med en fantastisk utsikt utover mot fjorden. Våre kreative kokker kombinerer de beste råvarene fra de asiatiske mattradisjonene. Kom innom for en god asiatisk matopplevelse!

Et lite stykke Asia i Oslo hos restauranten Hanami

Hanami ble på kort tid den mest populære restauranten i Oslo, og har beholdt gjestene ved å servere god mat i eksklusive omgivelser.

På den asiatiske restauranten får gjestene servert en kombinasjon av japansk robatayaki, izakaya og sushibar. Konseptet går ut på å bestille flere småretter som deles ved bordet. Hanamis drikkekart inneholder byens største utvalg av sake og et imponerende utvalg av musserende vin.

Japansk mat kjennetegnes ved at det er enkelt, men samtidig helt unikt. Det som ofte utgjør japansk mat er gode råvarer, tilberedes med basisutstyr og utføres på en enkel måte. Men selv om det høres enkelt ut, er det en kunst å mestre balansegangen mellom det hele. Maten har også varierte og balanserte smaker med sine særpregede ingredienser.

Hanamis drikkekart inneholder byens største utvalg av Sake og et imponerende utvalg av musserende vin. Det utsøkte barområdet er perfekt for en aperitiff før selskapet går til bords, samling for afterwork med venner og kolleger, eller som et uformelt loungeområde for å nyte restaurantens småretter til fengende rytmer. Fra baren serveres utsøkte drinker laget av kvalitetsråvarer, og tilberedt av profesjonelle bartendere som vet å sette pris på restaurantens gjester.

Det utsøkte barområdet er perfekt for aperitiff før selskapet går til bords, samling for after work med venner og kolleger eller som et uformelt loungeområde for å nyte restaurantens småretter til fengende rytmer. Fra baren serveres utsøkte drinker laget av kvalitetsråvarer, og tilberedt av profesjonelle bartendere som vet å sette pris på restaurantens gjester.

Hanamis uteservering er kjent for å være stedet for «å se og bli sett» når ettermiddagssolen sakte glir over til kveld. Da settes musikken litt høyere og gjestene kan hygge seg inn i de sene nattetimer. Ta turen til Hanami for å oppleve den ekte Tjuvholmen-stemningen.

Velkommen til Hanami ved vannkanten på Tjuvholmen. 

Man-tor: 11:00 – 00:00
Fre: 11:00 - 02:00
Lør: 13:00 – 02:00
Søn: 16:00 – 23:00

Hjemmeside: hanami.no
Adresse:
 Kanalen 1, 0252 Oslo 
Tlf: 22 83 10 90 
Booking: booking@hanami.no