Åpent nå
Tilbake

The Salmon

Oppdag et bredt utvalg av nydelige retter basert på fersk norsk sjømat! The Salmon tilbyr alt i fra tradisjonelt håndverk med røket laks, til en rå sushi opplevelse!

Åpningstider

Man - Søndag
11:30–22:00
Uteservering Tilbyr Take-away

Norsk sjømat og kunnskap om lakseoppdretten i Norge

Opplevelsesrikt besøk
The Salmon restaurant og kunnskapssenter er den perfekte opplevelsen for å dykke dypere inn i hvordan maten produseres langs kysten i Norge samtidig som du får smakt nydelige retter av fersk norsk sjømat.

Norge er den største produsenten av atlantisk laks i verden. De ønsker at folk skal få lære mer om lakseoppdrett. Det er fint mulig å besøke oppdrettsanlegg langt kysten, men det er ikke alltid like praktisk å komme dit. De har derfor flyttet opplevelsen til Oslo slik at både turister, skoleklasser og alle andre skal få lære om laks og oppdrett.

Det er Nova Sea godt hjulpet av Alex Sushi gründer Petter Sandberg som står bak senteret. De har oppdrettsanlegg langs hele Helgelandskysten – omgitt av kaldt, friskt vann og vill og vakker natur. Her prøver The Salmon å gi deg en smakebit (ja, du får også smake) av Helgeland, midt i Oslo.

Mat & Drikke

Kontaktinfo

Følg The Salmon på sosiale medier!