Åpent nå
Tilbake

Julebord hos Sjømagasinet

Med luftige lokaler ved vannkanten og et utmerket kjøkken, tilbyr Sjømagasinet den perfekte rammen for store og små juleselskap!

Åpningstider

Man - Fredag
11:30–00:00
Lørdag
13:00–00:00
Søndag
Stengt
Uteservering

Lidenskapelig opptatt av den norske sjømaten

Sjømagasinet skreddersyr løsninger som passer ulike selskap. Med to ulike innganger fra sjøsiden og flere deler man kan leie i restauranten - finner du det som passer akkurat ditt juleselskap!

Sjømagasinets store lidenskap er å presentere det beste fra sjømatnasjonen Norge. Kjøkkensjef, Karel, har lidenskap for lokale råvarer og bærekraft, noe som gjenspeiler i smaksopplevelsen din.

De serverer deg fisk og skalldyr av ypperste kvalitet, enten du har et kurs, møte, selskap eller et vanlig restaurantbesøk.

Julebord

Kapasitet

Innendørs sittende
250
Innendørs stående
350
Chambre separeé
14
Mezzaninen
14
Chambre separeé ved sjøsiden
80
Konferanserom/Restaurant Garden
30

En helt spesiell matopplevelse

Sjømagasinets nye private diningrom
Skreddersydd for dere som ønsker en opplevelse utenom det vanlige. Her sitter dere tett på kokkene og får et unikt innblikk i det som skjer bak kulissene, mens smakene og historiene utfolder seg i sanntid.

Rommet har plass til opptil 20 personer, og egner seg perfekt til alt fra feiringer og samlinger, til kundemiddager eller møter med det lille ekstra. Booker dere Chef´s Table får dere eksklusiv tilgang til rommet hele kvelden.

Dette er ikke bare middag – det er en opplevelse.

I tillegg fyller restauranten Chef’s Table med egne arrangementer – som vinsmakinger, menysmakinger og små, intime matopplevelser. Dette er kvelder hvor kokkene og sommelierene våre får leke seg litt ekstra, og du får være med på reisen.

Chef´s table

Kontaktinfo

Følg Julebord hos Sjømagasinet på sosiale medier!