Åpent nå
Tilbake

Paradis Gelateria

Siden 2012 har Paradis Gelateria jobbet for å gi deg smaken av Italia gjennom hjemmelaget italiensk gelato med naturlige og friske ingredienser.

Åpningstider

Man - Søndag
11:00–23:00
Uteservering Tilbyr Take-away

Leverer til arrangementer

Skap uforglemmelige øyeblikk med Paradis Gelateria på ditt neste arrangement! Enten det er et intimt selskap eller en storslått begivenhet med over +2000 gjester, har dem skreddersydde desserter som passer ditt arrangement.

Paradis Gelateria serverer delikate kreasjoner ved anledninger som bryllup, firmafester, bursdager, konfirmasjoner og mange flere.

Ta ditt arrangement til neste nivå ved å leie isbar med en dedikert ansatt. La gjestene nyte en unik opplevelse ved å kjøpe iskrem direkte fra Paradis. Deres utvalg av autentiske italienske smaker vil skape en fest av smaker som blir snakket om lenge etter at arrangementet er over.

Send en epost eller ring på telefon for å planlegge ditt neste event!

Oslos populære iskrembar - midt på Tjuvholmen!

Med fokus på norske og italienske råvarer
Paradis Gelateria er en fortelling om lidenskap, vennskap og fortreffelig god smak.

Grunnleggerne bak Paradis Gelateria, Alfonso og Haron, ble venner over den klassiske issjappa La Dolce Vita, og skapte en drøm om sin egen Gelateria.

I 2012 åpnet de sitt første utsalgssted på Tjuvholmen, der smaken av tradisjonell italiensk is forenes med en smak av helitaliensk atmosfære. Det er en møteplass for alle, der unge og gamle, familier og barn, turister og Oslofolk kan finne et øyeblikk av nytelse og velvære, med et bredt utvalg av iser, desserter og kaffe klekket ut for enhver smak og anledning.

Alfonso og Haron jobber om å bli stadig bedre, benytte kun det beste av norske og italienske råvarer, og aldri slutte å fornye seg. Paradis tilbyr veganske og laktosefrie fruktiser, og mange av kakene er glutenfrie. Når det er mulig, følger de også halal- og kosherreglene i tilberedingen. For selv om Paradis holder seg til tradisjonene, vet de at de beste italienske istradisjonene også er universelle.

Oppdag Paradis

Kontaktinfo

Følg Paradis Gelateria på sosiale medier!