Åpent nå
Tilbake

Galleri M35 Collective

Oppdag urban kunst - pop og street art - fra unge uetablerte, til mer etablerte kunstnere.

Åpningstider

Man - Tirsdag
Stengt
Ons - Torsdag
15:00–18:00
Fre - Søndag
14:00–18:00

Mandag og tirsdag er åpent for privatvisninger. Ta kontakt for privatvisning på e-post: post@m35.no

Fargerik, spennende og leken kunst i et ungt galleri

Pop- og street art
Kunstgalleriet M35 ble etablert våren 2021 på Grünerløkka. Et stort lokale på 300 kvadratmeter med hvite vegger var det som startet hele idéen. De hvite veggene ble fylt med norske etablerte og uetablerte kunstnere i alle aldere.

Allerede høsten 2021 startet vi opp en pop up på Tjuvholmen på Olav Selvaags plass. Der skulle vi være ut 2021, men ble værende i lokalene frem til oktober 2022 før vi flyttet inn i ny lokaler på Fru Kroghs brygge 2, også faste lokaler. Våren 2024 har vi nå både hovedgalleriet på Fru Kroghs brygge 2 og en pop up på Olav selvaags plass 4.

Hos oss i galleri M35 ønsker vi å gi deg en god opplevelse når du ser og kjøper kunst. Vi ønsker å gjøre kunst tilgjengelig for alle og ikke kun et lite segment av Norges befolkning. Derfor får du et stort utvalg av kunst i forskjellige prisklasser.

Kunstnerne i vår portefølje er både unge kunstnere, og blant de mer etablerte. De representerer ulike stilarter, alt fra pop art, street art, abstrakt-, samtidskunst. De fleste i vår portefølje er norske kunstnere, men vi har også et lite utvalg av internasjonale kunstnere.

Årlig kan du oppleve et sted mellom 8-10 separatutstillinger, samt flere kollektive kunstutstillinger hvor vi viser frem et bredt utvalg av kunstnere fra vår portefølje.

I tillegg til kunstutstillinger arrangerer vi i galleri M35 forskjellige kurs. Alt fra malekurs, krokikurs, vin- og kunstkveld, og temakvelder med ulike kunstnere.

Kunst & kultur

Kontaktinfo

Galleri M35 Collective har to gallerier på Tjuvholmen, på Fru Kroghs Brygge 2 og Olav Selvaags plass 4.

Følg Galleri M35 Collective på sosiale medier!