Stengt for i dag
Tilbake

Galleri Brandstrup

Galleriet skryter av en rik representasjon av nordiske mestere og innflytelsesrike figurer innen nordisk samtidskunst, og er svært stolte av deres samarbeid med noen av dagens mest banebrytende og globalt anerkjente kunstnere.
Stengt for i dag
Tjuvholmen allé 5

Åpningstider

Mandag
Stengt
Tir - Torsdag
12:00–17:00
Fre - Lørdag
12:00–16:00
Søndag
Stengt

Bringer samtidskunst til offentlige og private rom

Opplev dagens mest banebrytende og internasjonalt anerkjente kunstnere
I 2000 ble Galleri Brandstrup etablert av Kim Brandstrup og Marit Gillespie på det historiske stedet Madserud Gård i Oslo. I mars 2010 ble galleriet det første av mange som flyttet til det fremvoksende galleridistriktet, Tjuvholmen.

Galleriet har et engasjement for å fremme kunstnere basert på deres unike konseptuelle og visuelle uttrykk, noe som gjenspeiles i deres jevnlige utstillinger. Grunnet nære og gode forhold til skandinaviske museer og stiftelser kan du oppleve mange betydningsfulle utstillinger i deres gallerirom. For eksempel organiserte Brandstrup utstillingen "Mark Quinn" i samarbeid med White Cube Gallery i London og Kistefos Museum i Norge i 2011.

I tillegg til deres spennende galleriutstillinger, spesialiserer Brandstrup seg på å bringe samtidskunst til både offentlige og private rom. Fokuset ligger på stedsspesifikke og tematisk drevne installasjoner, ofte realisert i samarbeid med interne eller eksterne kunstnere.

Blant våre minneverdige stedsspesifikke prosjekter er Joseph Kosuths "A Monument of Time" ved Krona Kultur og Kunnskapssenter i Kongsberg, Norge. Det står som det største bestilte samtidskunstprosjektet i Norge, med 136 neon-elementer integrert i veggene som en hyllest til byens historie.

Kunstgalleri

Kontaktinfo

Følg Galleri Brandstrup på sosiale medier!