close

Gjør klart til konfirmasjon med oss!

Nå starter sesongen hvor en stor del av landets ungdommer trer inn i de voksnes rekker. De kler seg opp i fine dresser og bunader for å feire konfirmasjonen sin. Det er der i mot en del forberedelser før selve dagen, og det er ikke alltid en dans på roser. Her har du en liten huskeliste på hva som er lurt å tenke på før den store dagen.

Skal konfirmanten få ny dress for anledningen?
Konfirmasjon er en stor dag for de aller fleste, og da er det ekstra hyggelig med et nytt antrekk for den store dagen. Trenger konfirmanten en ny dress hjelper Menswear dere med å finne dressen for han. Med et stort utvalg dresser, skjorter og tilbehør får dere alt på et sted, og det blir en behagelig handel.

Skal du lage kaker selv eller bestille fra et konditori?
Til festen er det naturligvis rom for kaker. Har du planlagt hvor mange kaker som trengs, og skal du bake alt selv? Det kan ofte bli litt mye å skulle fikse alt på egenhånd. Da er det fint å kunne bestille kaker fra et konditori. Paradis Gelateria har helt fantastiske kaker helt ypperlig for anledningen. Velg mellom ostekake, snickers kake, iskremkake og mange andre godsaker.

Trenger du et lokalet for festen?
Hvor skal festen holdes? Det er ikke alltid man har plass til selskapet hjemme, og da kan det være greit å leie et lokale. På Tjuvholmen kan du leie din favorittrestaurant for feiringen. Sjekk ut restaurantene og finn den som passer din fest her. 

Må hårsveisen fikses før dagen?
Trenger håret til konfirmanten en liten klipp eller ønsker dere en hårstyling på selve dagen? Hos Perry Frisør hjelper de dere med å freshe opp hårsveisen før feiringen.

 

Velkommen til konfirmasjonsforberedelser på Tjuvholmen!