close

Gjør deg klar til julebordsesongen!

Høsten er godt i gang, og snart står julebordsesongen for tur. Da kan det være godt å friske opp i klesskapet og gjøre noe ekstra for seg selv. Her har du en liten guide til å gjøre deg klar til sesongen på Tjuvholmen.

En ny dress eller smoking for anledningen? Menswear er spesialisert innenfor nettopp dette, og kan i tillegg tilby behagelige skjorter, sløyfer og slips, samt belter og sko. Du vil få hjelp med å finne den perfekte passformen til deg, og kan også by på egen skredder ved behov eller ønske. Se utvalget deres her.

Noe til damen? I Tjuvholmen allé 7 finner du high-end fashion hos A.C.E Fashionstore. Her kan du finne de beste produktene fra et stort antall designere. Ønsker du et unikt antrekk for julebordsesongen er det verdt å kikke innom! Sjekk ut om de har noe for deg på Facebook eller Instagram på A.C.E_OSLO.

Gjør deg ekstra fin hos Perry Frisør. Salongen tilbyr skreddersydde behandlinger for hår, hårbunn, vipper, bryn og make-up. Så uansett om du ønsker å farge håret, trimme skjegget eller bare trenger å stusse tuppene, er Perry Frisør for deg. Time for klipp og behandlinger bestiller du enkelt her.

Lyst til å gi huden en boost? Elite Helse har utallige hudprodukter fra kjente og gode merkevarer. De har et bredt utvalg noe som gjør at alle finner noe som passer for sin hud. Salongen tilbyr også hudanalyse for å finne ut hva slags hudtype du har og hudpleierne kan gi gode råd til valg av produkter eller ekspert anbefaling for din hudtilstand. Se produkter og tilbud her.