7. March kl.17 - 9. March kl.23
Avsluttet arrangement
Tilbake

Tjuvholmen Foodie Festival

Gjør dere klare for Tjuvholmen Foodie Festival 2024 – 7-9.mars. Med på laget for å skape fantastiske matopplevelser er Sjømagasinet, Tjeld, The Thief, xef, VentiVenti, The Salmon, ARTS, Olivia, Døgnvill, Bølgen & Moi og Amazonia By BAR.

Bli med på årets mat- og drikkefestival

I år er tema for festivalen «Signaturretten» der du blir servert restaurantenes spesialitet. Det blir et delikat utvalg av mat og drikke med spennende smakskombinasjoner og morsomme samarbeid på kryss og tvers. I tillegg kan vi røpe at det vil komme underholdning og andre aktiviteter underveis gjennom reisen. Dette er en matfestival som ingen annen, og vi håper DU blir med oss denne helgen!

Smak av verden: Signaturretten

Torsdag 7.mars inviterer vi til 5-retters Festivalen starter med 5 retters-reisen der du får muligheten til å bli med på en reise rundt 5 ulike restauranter på Tjuvholmen med underholdning underveis. Hvert sted presenterer sin unike signaturrett med drikke. I tillegg tilbyr vi vegetar til dem som ønsker det.

Fredag 8.mars inviterer vi til 5-retters På fredagen fortsetter festivalen med 5 retters-reisen der du får muligheten til å bli med på en reise rundt 5 ulike restauranter på Tjuvholmen med underholdning underveis. Hvert sted presenterer sin unike signaturrett med drikke. I tillegg tilbyr vi vegetar til dem som ønsker det.

Lørdag 9.mars inviterer vi 7-retters Denne dagen er det 7 retters-reisen der du får muligheten til å bli med på en reise rundt 7 ulike restauranter på Tjuvholmen med underholdning underveis. Hvert sted presenterer sin unike signaturrett med drikke. I tillegg tilbyr vi vegetar til dem som ønsker det.

Opplevelser