close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

Oslo Fjord Lights 2022

3 november @ 18:00 - 6 november @ 23:00

For tredje gang arrangeres Oslo Fjord Lights, og i år er Tjuvholmen så heldige å være den ene destinasjonen på programmet!

Arrangementet er en gratis kunstfestival hvor Oslo Sentrum blir forvandlet til en stor utendørs utstilling av lys. Fjord Oslo inviterer til en sosial og inkluderende opplevelse av kunst og lys i hele fire kvelder i November. Man vil oppleve en blanding av bestillingsverk og eksisterende verk av internasjonale og anerkjente kunstere, og er blitt en bred utforskning av lyskunst. – og årets tema er PERSPECTIVE / PROSPECTIVE. Temaet omhandler å reflektere rundt vårt personlige synspunkt og vår idé om visjoner for fremtiden, gjennom lyskunst.

«I lys av de siste komplekse hendelsene i verden ser vi tydelig hvordan våre individuelle perspektiver danner vår felles fremtid.
Så hva vil vi denne fremtiden skal være? Hver av oss, og sammen» skriver Oslo Fjord på sin Facebook-profil.

 

Det er også verdt å understreke at arrangøren har stort fokus på miljø og klima, og jobber derfor med å gjøre festivalen enda grønnere for hvert år. Fjord Oslo 2022 er 3.-6. november og alle installasjonene er på fra kl. 18:00 til kl. 23:00 hver festivalkveld! Vi gleder oss til å se Tjuvholmen lyse opp novemberkveldene!

Velkommen skal du være 3-6.november!

Detaljer

Start:
3 november @ 18:00
Slutt:
6 november @ 23:00