Har du vilt i fryseren du har lyst å lage noe nytt og spennende av, er dette kurset som skapt for deg. Det passer like godt om du planlegger å kjøpe inn vilt i høst.
Her blir det nemlig utførlig demonstrasjon av utbeining av lår og av sadel, ribbing og utbeing av rype samt graving og speking.
Videre lærer du om steking av kjøtt – helt og i biter. Du er også med og lager kraft og viltsaus i tillegg til viltpaté og carpaccio av vilt. Selvsagt lærer du også å lage passende garnityrer til ulike retter av vilt.
Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage utsøkte retter av vilt og imponere alle i omgangskretsen.
Pris: Kroner 1950 pr. person
Tid: Kl 17.30
Meld deg på kurset her >>
Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor Aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom Aperitif sine hjemmesider.