close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Lær å lage viltretter som på de beste restauranter @Bølgen & Moi

30. oktober 2018 @ 17:30

Landets ledende kokker lærer deg å lage lekre retter av vilt. Kvelden avsluttes med et festmåltid med utvalgte viner.

Har du vilt i fryseren du har lyst å lage noe nytt og spennende av, er dette kurset som skapt for deg. Det passer like godt om du planlegger å kjøpe inn vilt i høst.

Her blir det nemlig utførlig demonstrasjon av utbeining av lår og av sadel, ribbing og utbeing av rype samt graving og speking.

Videre lærer du om steking av kjøtt – helt og i biter. Du er også med og lager kraft og viltsaus i tillegg til viltpaté og carpaccio av vilt. Selvsagt lærer du også å lage passende garnityrer til ulike retter av vilt.

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage utsøkte retter av vilt og imponere alle i omgangskretsen.

Pris:  Kroner 1950 pr. person
Tid: Kl 17.30

Meld deg på kurset her >>

Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor Aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom Aperitif sine hjemmesider.

Detaljer

Dato:
30. oktober 2018
Tid
17:30
aktivitet Kategori:
Hjemmeside:
https://bolgenogmoi.no/

Sted

Bølgen & Moi Tjuvholmen
Tjuvholmen allé 5
Oslo, 0252 Norway
Telefon:
22 44 10 20
Hjemmeside:
http://www.bolgenogmoi.no