I forbindelse med Tjuvholmen Foodie Festival og sammen med Bama tilbyr vi en master class i kimchi-laging á la Sanoma. Lær deg oppskriften, fremgangsmåten og de hemmelige triksene til Soel – PÅ kjøkkenet, midt under brennende brunsjservice! Kurset foregår på engelsk, og det blir anledning for både spørsmål, diskusjon og smaking underveis.
Og det beste av alt; du får med en egen boks med nordisk kimchi til fermentering etter kurset!
Ingen forkunnskaper er nødvendig – bare et åpent og nysgjerrig sinn 🙏
The when and what’s:
Søndag 13. oktober kl. 15.00, 16.00 & 17.00
Lær å lage Sanomas nordiske kimchi fra bunnen av
Smaking, informasjon og diskusjon
Få med en boks med nordisk kimchi til å fermentere hjemme
Pris: 290,- pp
Kurset vil foregå på kjøkkenet på Sanoma. Møt opp i Cocktail Loungen 5 min føre din valgte tid (inngang ved siden av Beijing 8, Lille Stranden 4).
NB! Vi har en makskapasitet på 8 personer per pulje på dette arrangementet, så book din plass før det er utsolgt: booking@sanoma.no
Les mer om oss og maten vår: https://www.sanoma.no/
Les mer om Tjuvholmen Foodie Festival: https://www.tjuvholmen-foodiefestival.no/
Se andre event på Sanoma: https://www.facebook.com/pg/sanomaoslo/events/