close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Mat & Brennevin i kombinasjon

12. september 2019 @ 17:30 - 20:30

Kan man matche brennevin og drinker til mat? Lær å trylle fram gode drinker som hever middagen mange nivå!

Å skape gode mat- og drikkekombinasjoner er et gammelt og godt konsept, og det er ingen tvil om at man kan heve middagen mange hakk ved å sette søkelys på å velge riktige drikkevarer. Men hva skjer når vi ikke velger å gå for øl eller vin, men eksperimenterer med å framheve smaken med drinker?

Dette skal du få lære mer om denne kvelden!Bølgen & Mois kjøkkensjef har laget kveldens 3-retters meny, og barsjef Eirik veileder deg gjennom middagen med drinker som løfter måltidet til nye høyder.

Du vil få servert en drink som aperitif, hvor vi fokuserer på stikkord som tørt, friskt og lett. Videre til du få en drink til hver rett. Eirik vil demonstrere hvordan man kan lage drinker og dele sine beste tips og triks for hvordan man kan få vellykkede kombinasjoner.Kanskje lurer kjøkkensjef Geir Magnus brennevin inn i en av matrettene også, for å se hvordan mat og drikke løfter hverandre!

Dette får du oppleve:
Demonstrerende kurs med Norges ledende kokker og bartendere
Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
Matservering: Ja – tre-retters middag
Drikkeservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset
Pris: Kroner 1745,- per person.

Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider.

Hjertelig velkommen!

Detaljer

Dato:
12. september 2019
Tid
17:30 - 20:30
aktivitet Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/495784431249150/

Sted

Bølgen & Moi Tjuvholmen
Tjuvholmen allé 5
Oslo, 0252 Norway
+ Google Map
Telefon:
22 44 10 20
Hjemmeside:
http://www.bolgenogmoi.no