Gin & tonic er en av verdens mest solgte drinker. Historisk sett ble den brukt til å bekjempe sykdommer, men innebærer nå så utrolig mye mer.
Dette og mye til lærer du om i løpet av dette kurset som er lagt opp som en «social workshop», der alle får prøve seg i cocktail mixingens edle kunst.
Eirik Ugelstad er vert, kursholder og inspirator denne kvelden. Han startet sin karriere i Cirka Coktailbar på Kongsberg i lære hos Henrik Koren. Siden gikk veien til Tollboden i Kristiansand, før han for 8 år siden kom «hjem» og ble en av Bølgen & Mois fremste nøkkelmedarbeidere med bar som spesialområde.
Eirik tar oss med på en reise i infusering, der han tryller fram smaker med å bruke norsk frukt og bær i sesong, blåbær, bringebær og hylleblomst er noe dere får smake. Både klassiske drinker og nykommere står på programmet.
Dette er kunnskap du lett kan ta med deg hjem og imponere dine venner og familie med.
På dette kurset får du teste Fever Tree sine spennende tonicer. Deres prisbelønte miksere smaker rent, subtilt og balansert, med autentiske smaker og fin karbonisering for å fremheve og komplementere det premium brennevinet de blandes med.
Tid: kl 19.00
Pris: kr 900,- per person
Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider
Hjertelig velkommen!