I samarbeid med Chef Jose Luìs Freitas byr vi nå inn til vår første
«Jose Luìs Takeover»
Jose tar over vårt kjøkken på Tjuvholmen og har latt kreativiteten få flyte fritt.
Sammen med vår Sommelier Anxo Barcìa har vi en fantastisk kulinarisk kveld foran oss, som tar oss med på en reise gjennom Spania og Latinamerika.
To kunnskapsrike og kreative sjeler har gått sammen for å gi oss en helt unik opplevelse
Meny:
– Croqueta med kongekrabbe, spicy majo og avruga kaviar
– Grillet mais med røkt paprika alioli og manchego pulver
– Tiradito av havabbor, peruviansk sashimi med pasjonsfrukt vinaigrette
– Yuca criolla, colombiansk inspirert rett av chef Jose Luìs Freitas
– Taco al Pastor, klassisk meksikansk
– Wet sponge cake penslet med sirup av rom, grillet ananas med chili og iskrem av kokosnøtt
kr. 645,-
Vinpakke
Halve glass kr. 495,-
Hele glass kr. 990,-
Alkoholfri drikkepakke kr. 245,-
Vi har kun 20 plasser, dette vil dere ikke gå glipp av!
– Book gjennom å sende en epost til post@tjuvholmentapas.no
Bienvenidos a una maravillosa experiencia culinaria!
Vi tar alle forholdsregler angående Covid-19