Vi er spente og overlykkelige over at Terje og hans Great Garlic Girls igjen skal sette vår lørdagsbrunsj i fyr og flamme – denne gangen 14. mars.
Det blir show, glitter og glamour fra kl 13 og utover, med after party i vår Cocktail Lounge når spisesalen gjøres klar til middag. Finn frem finstasen allerede nå, for denne dagen blir noe helt utover det vanlige!
Kjøkkensjef Soel el Harti lager en 5-retters brunsjmeny for anledningen, og baren disker opp med en Great Garlic Cocktail (som ikke smaker hvitløk.. 😉
Merk at det er spiseplikt på denne brunsjen, og at alle bookinger må sendes til booking@sanoma.no.
🕔 lørdag 14. mars kl. 13 – 17
📍 Sanoma, Olav Selvaags plass 1, Tjuvholmen
🗒️ booking@sanoma.no
GREAT GARLIC GIRLS MENY:
Gratinerte østers med kremet yuzu & gressløk (BL, F)
Edamamebønner med røkt salt, sort sesam & gochujang-glaze (SO, SE)
And Doenjang-salat med soyasaltet cashewnøtter, appelsindressing & mynte (E, SO, SE, CN)
Svinekebab Ganjang på tynt naanbrød, gochugaru yoghurt & koriander (SO, M, H, SE)
Brownie tilsmakt miso, karamelliserte hasselnøtter & rømmeis hazelnut (M, E, H, NH)