close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

17. MAI PÅ SJØMAGASINET

9 mai - 17 mai

17. MAI-MENY

3-RETTERS MENY


Jospergrillet asparges
prosciutto, kjørvel, hollandaise-espuma
hvitløk, laktose

*

Villkveite

dillolje, kamskjell-creme, mikrokarse, potetfondant
fisk, hvete, laktose

*

Pavlova med Bergamott is
gresk yoghurt, friske bær
melk, laktose, egg, gluten, soya-lecitin

785,-

SKALLDYRFAT

Fersk kokt hummer, fersk sjøkreps, dampede blåskjell, sashimi av laks med sitrongress-ponzu & østers skalldyr, bløtdyr, laktose, soya

995,-

BARNEMENY

Fiskeburger
fisk, gluten, laktose, egg
225,-

Grillede pølser
gluten, laktose, egg
215,-

Jordbær & is
gluten, laktose, egg
95,-

A LA CARTE

Halvt dusin østers med smak
325,-

Sjømagasinets fiskesuppe
blåskjell, reker, friske aromatiske grønnsaker
skalldyr, fisk, melk, fløte
265,-

Tasmanian laks tataki
trøffel sjalottløk-dressing, syltet daikon salat, edamame
fisk, soya
225,-

Pannestekte kamskjell
sitrus yuzu dressing, syltede grønnsaker
bløtdyr, egg
235,-

Langtidsmørnet entrecôte 21 dager
grillet sellerirot-/trøffelpuré, hjertesalat, sjy
melk, laktose
465,-

DESSERT

Norske jordbær & is
melk, laktose, hvete, egg, gluten, soya-lecitin
155,-

Sjokoladeterte
bokhvete, whisky
melk, laktose, egg, sesam, hvete, gluten, soya
165,-

Petit four
Dagens utvalg av petit fours
melk, lactose, soya-lecitin, mandel, peanøtter, egg
95,-

Ostebrikke
melk, laktose, gluten, hvete, sesam
285,-

Restauranten har fortsatt noen få bord ledig. For bordreservasjon klikk her

Detaljer

Start:
9 mai
Slutt:
17 mai