close

BØLGEN & MOI

Reserver Bord

Tjuvholmens storstue fylles av glade gjester hele året for rask og god lunsjservering eller en middagsopplevelse fra det åpne kjøkkenet.

Restauranten har en av Oslos flotteste uteserveringer med kveldssol fra lunsjtider til solen forsvinner ned i horisonten. Hos Bølgen & Moi serveres mat og vin i lokaler med kunst på veggene, og gjestene har utsikt både til den pulserende gågaten utenfor og sjøutsikt fra kanalen.

I restauranten finnes det lokaler i ulike størrelser som kan leies for møter, middager eller selskaper. De har et «Chambre Séparée» som passer til grupper for inntil tretti personer eller så kan hele restauranten reserveres for inntil 250 personer med teknisk utstyr som passer til brylluper og frokostmøter.

Private Chef Experience

Vil du imponere venner, familie eller de beste kundene dine?
Bestill en Private Chef Experience; med «live-cooking». Et fireretters måltid lages og danderes rett foran dere ved bordet. Menyen er komponert spesielt for denne anledningen, med eksklusive og nøye utvalgte råvarer.
En gang i måneden inviterer restauranten til en åpen PCE, eller du kan bestille dette for din egen private gruppe.

Lek og lær på Bølgen & Moi
Med Bølgen & Mois populære mat- og vinkurs kan du lære mer om å lage sauser akkurat som proffene gjør eller lære å lage italienske «slagere» av profesjonelle kokker. Sammen med gode samarbeidspartnere inviterer restauranten til «winemakers-dinners» med besøk fra vingårder i Frankrike eller Italia. Er drinker mer interessant for deg, og ønsker du å lære å lage flere varianter av cocktails for å imponere på hjemmebane så følg med på restaurantens hjemmeside.

Bølgen og Moi er mer enn en restaurant, det er også et sted for kunnskap, minnerike opplevelser og mye moro!

Velkommen!

NB! Ifbm. Covid-19 kan det være uregelmessige åpningstider. Sjekk derfor restaurantens egen hjemmeside for oppdatert informasjon og åpningstider!

Tirsdag-onsdag: 11:00-22:00
Torsdag-fredag
Lørdag:
13:00-23:00

Hjemmeside: www.bolgenogmoi.no
Adresse: Tjuvholmen allé 5, 0252 Oslo
Telefon: +47 22 44 10 20
Epost: tjuvholmen@bolgenogmoi.no

Egne åpningstider for høytid og ferier finner du her >

Kapasitet inne: 250

Kapasitet ute: 350

Chambre Séparée (lukket): 32 personer

Brasseriet (semilukket): 60 personer.

Chambre og brasseriet: 100 personer

Kapasitet inne og ute:
-Opp mot 700 avhengig av bordoppsett og årstid

Trykk på Book Online knappen under for å bestille bord

Reserver Bord