close

BØLGEN & MOI

Reserver Bord

Tjuvholmens storstue fylles av glade gjester hele året for rask og god lunsjservering eller en middagsopplevelse fra det åpne kjøkkenet.

Restauranten har en av Oslos flotteste uteserveringer med kveldssol fra lunsjtider til solen forsvinner ned i horisonten. Hos Bølgen & Moi serveres mat og vin i lokaler med kunst på veggene, og gjestene har utsikt både til den pulserende gågaten utenfor og sjøutsikt fra kanalen.

I restauranten finnes det lokaler i ulike størrelser som kan leies for møter, middager eller selskaper. De har et «Chambre Séparée» som passer til grupper for inntil tretti personer eller så kan hele restauranten reserveres for inntil 250 personer med teknisk utstyr som passer til brylluper og frokostmøter.

 

 

Lek og lær på Bølgen & Moi
Med Bølgen & Mois populære mat- og vinkurs kan du lære mer om å lage sauser akkurat som proffene gjør eller lære å lage italienske «slagere» av profesjonelle kokker. Sammen med gode samarbeidspartnere inviterer restauranten til «winemakers-dinners» med besøk fra vingårder i Frankrike eller Italia. Er drinker mer interessant for deg, og ønsker du å lære å lage flere varianter av cocktails for å imponere på hjemmebane så følg med på restaurantens hjemmeside.

Bølgen og Moi er mer enn en restaurant, det er også et sted for kunnskap, minnerike opplevelser og mye moro!

Velkommen!

Tir-fre: 11:00 – 23:00
Lør: 13:00 – 23:00

Hjemmeside: www.bolgenogmoi.no
Adresse: Tjuvholmen allé 5, 0252 Oslo
Telefon: +47 22 44 10 20
Epost: tjuvholmen@bolgenogmoi.no

Reserver Bord