Du lærer alt om de forskjellige metodene kokkene bruker for å tilberede perfekt mat fra havet. Du får førstehånds erfaring med forskjellige teknikker og behandling av råvarene for et optimalt resultat. Kokkene demonstrerer forberedelse av fisk, hva du kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilke kjernetemperaturer som gjelder for de ulike råvarene.
Du vil også lære å jobbe med råvarer som kamskjell, sjøkreps og blåskjell, som settes sammen til deilige retter.
Du avslutter med et deilig selvlaget måltid hvor man sammen med kveldens læremestre i fred og ro oppsummerer kveldens økt.
Kveldens meny:*
– Kamskjell og sjøkreps
– Blåskjellsuppe
– Saltbakt kveite
– En liten, søt overraskelse
*Menyen kan variere noe.
Alle retter lages med tilbehør.
Det blir demonstrasjon av filetering av fisk (ørret, torsk, breiflabb og kveite)
Hjertelig velkommen!
Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor Aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom Aperitif sine hjemmesider