One event on 25. januar 2020 at 14:30
One event on 4. februar 2020 at 17:30
One event on 3. mars 2020 at 17:30
Nå kan du lære å mestre de beste italienske rettene.
Italiensk mat er tradisjonelt basert på utsøkte, ferske og sesongbetonte råvarer. Det er en av de sterkeste grunnene til at italiensk mat varierer så mye fra region til region og til og med fra landsby til landsby. Råvarenes egen karakter og smak er det mest vesentlige i italiensk matlaging. Ofte med få ingredienser som hver og en har like stor betydning for sluttresultatet.
Denne kvelden vil de dyktige kokkene på Bølgen & Moi lære deg å lage den gode pizzabunnen og -sausen, pasta fra bunnen av, Gnocchi, Foccaccia og mer!
Kveldens meny:*
– Foccacia og aioli
– Pizza med sesongens råvarer
– Ravioli med spinat og ricotta
– Osso buco med gnocchi
– Tiramisu
*Menyen kan variere noe.
Dette får du oppleve:
Deltakende matkurs med de dyktige kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen
Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
Matservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset og middag avslutningsvis.
Drikkeservering: Nei – deltakerne er velkommen til å kjøpe drikke i baren
Pris: Kroner 1650,- pr. person.
Hjertelig velkommen!
Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor Aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom Aperitif sine hjemmesider