close

Besøk Jul på pepperkakeøya

Pepperkakeøya har åpnet!

Fredag 25.november åpnet vi endelig lokalet fylt med julestemning og vinterlig atmosfære. Hva kan du forvente? Jul på pepperkakeøya er en utstilling av Tjuvholmen i miniatyr hvor nærmiljøet sammen med Heidi Sagli Lie har bidratt til å lage pepperkakeverk av restauranter og andre bygg.  I lokalet er det salg av cupcakes fra SoulCake, hvor du kan nyte noe godt i hånda mens du ser på de flotte pepperkakeverkene. Det vil holde åpent frem til 21.desember, så du kan komme innom så mange ganger du vil!

Åpningstider:
Mandag-onsdag: 12:00-18:00
Torsdag-fredag: 12:00-20:00
Lørdag-Søndag: 12:00-18:00

Hva er Jul på pepperkakeøya?
I år ønsket vi å skape skikkelig julestemning på Tjuvholmen. Derfor inviterte vi alle som ønsket å bli med til å lage et eller flere pepperkakeverk til Jul på pepperkakeøya Tjuvholmen. Alle som bidro ble med i konkurransen om å vinne et gavekort på hele 10 000 kroner som kan benyttes på Tjuvholmen. Vi synes er så stas å se resultatet, og at både store og små har hatt gleden av å bli med på å skape pepperkakeøya!

Lyst på skikkelig julestemning i desember? Da vil vi anbefale å ta turen ned til Olav Selvaags plass 4 for å besøke Jul på Pepperkakeøya.

Velkommen skal du være🎁🎅