close

Velkommen til Tjuvholmens trøffelsesong

Opplev den kjente delikatessen i nye og spennende sammenhenger

20-22.oktober kan du bli med på en helg fylt med trøffel! Hos restaurantene får du oppleve helt unike retter, bli med på spennende aktiviteter og selvfølgelig nyte den populære delikatessen! Den spennende soppen kan gjøre nøytrale smaker til en helt unik smaksopplevelse. Det skal du få erfare hos restaurantene hele helgen! Her har du en liten smakebit hva hva du kan forvente.

Sjømagasinet gir deg en helt spesiell, gastronomisk opplevelse med en helt egen 4-retters trøffelmeny. På menyen kombinerer de den gode trøffelsmaken med norske råvarer fra havet.

Kombinasjonen av norsk sjømat og trøffel stopper ikke der. Hos The Salmon serverer de deg en 3-retters med blant annet norsk kveite sashimi med trøffelsaus og grillet laks med en smakfull trøffel-potetkrem.

VentiVenti byr på en smakfull 3-retters til 495,- per person. De har fokus på det nord-italienske kjøkkenet med norske råvarer. Hvordan knytter de dette sammen med trøffel til å bli en helt unik smaksopplevelse? Det kan du finne ut av i løpet av helgen.

Med på laget har vi også Olivia, xef og Døgnvill som vil presentere trøffelen på hver sin måte. Mer informasjon kommer!

Hold av datoen og gled deg til høstens store smaksopplevelse 20-22.oktober!