close

TJUVHOLMEN TAPAS

Reserver Bord

Spansk tapas har for lengst blitt nasjonalrett i Norge, og hvem liker vel ikke å kose seg med forseggjorte munnfuller som smelter på tungen?

Tapas ble oppfunnet fordi mange rundt Middelhavet syntes det var barbarisk å drikke uten å spise noe til, dermed ble tapas oppfunnet slik at man får i seg litt mat når man har lyst på et glass før lunsj eller middag. Heldigvis er tapas mer enn det, og hos vår egen livlige tapasrestaurant får du smakfulle retter servert med spansk sjarm.
Med en sterk lidenskap for den spanske kulturen tilbyr restaurantens spanske kokker en nydelig blanding av tradisjonell, autentisk tapas og en spennende, moderne tapas med inspirasjon fra de kulinariske byene San Sebastian, Barcelona og Madrid.

Lokalene er innredet med solide trebord, fargesterk dekor og tegneserier på veggene, og behagelig spansk musikk høres fra høyttaleren. Det kreative kjøkkenet utvikler stadig nye menyer, samtidig som de faste klassikerne som albondigas, patatas bravas og pimientos de padron selvsagt finnes på menyen. Bli ikke overrasket om konversasjonen foregår på spansk, engelsk og norsk – Tjuvholmen Tapas er en populær liten perle på Tjuvholmen. Bortgjemt, men ikke glemt ligger tapasrestauranten og soler seg i kveldsolen, mens båtene tøffer forbi. Nå om sommeren er uteserveringen her en av de mest populære i hele Oslo.

Tjuvholmen Tapas er et sted for å kose seg som en spanjol i Oslo. Eller gjenoppleve minnene fra ferien i Barcelona eller Malaga. Gjestene kan stikke innom for en rask matbit og god stemning, eller holde en minnerik helaften med tapasmeny og vinpakke satt sammen av kjøkkensjefen og restaurantens kreative sommelier.

Tapasrestauranten serverer også klassiske paella med sjømat på forhåndsbestilling, og samarbeider med Foodora om du heller vil lage spansk stemning i din egen stue!

¡bienvenido!

NB! Ifbm. Covid-19 kan det være uregelmessige åpningstider. Sjekk derfor restaurantens egen hjemmeside for oppdatert informasjon og åpningstider!

ÅPNINGSTIDER
Mandag:
16:00-21:00
Tirsdag:
16:00-21:00
Onsdag-Fredag:
16:00–23:00
Lørdag: 13:00–23:00
Søndag: 13:00-21:00

Hjemmeside: tjuvholmentapas.no
Adresse:
Bryggegangen 8, 0252 Oslo
Telefon: 21 95 12 50
Epost: post@tjuvholmentapas.no

Egne åpningstider for høytid og ferier finner du her >

Kapasitet inne: 65 gjester

Kapasitet ute: 80 gjester

Kapasitet inne og ute: 145 gjester

Reserver Bord