close

Tips til vinterferieaktiviteter❄️🛷⛸

Er du en av de som blir værende i byen i vinterferien og ikke helt vet hva du skal finne på? Vi har laget en liten vinterferieguide for deg som har lyst på ting å finne på, men ikke vet hva.

1.Gallerivandring
Den første søndagen i vinterferien er det klart for årets gallerivandring på Tjuvholmen! 19.februar får du en rundtur på fire gallerier hvor man får oppleve og lære mer om verkene og de ulike kunstformene. Vår flinke guide Anne Berit Nestaas vil følge dere fra sted til sted, og fortelle dere om Tjuvholmen og skulpturparken underveis. Det er kun plass til 20 stykker, så her gjelder det å være rask om plassen! Send e-post med fullt navn til abnestaas@yahoo.no for påmelding.

2. Krokikurs med 3-retters
Torsdag 23.februar arrangeres det 3-retters med krokitegning hos Sjømagasinet. Dette er en kveld der kunstneren Lea Alstad lærer deg å gjengi form, bevegelse og proporsjoner med raske skisser, samtidig som du nyter en unik mat- og drikkeopplevelse hos Sjømagasinet. Dette er en kveld for alle, både nybegynnere og viderekommende! For mer informasjon og kjøp av billetter her. 

3.Besøke Astrup Fearnley (Gratis)
Den siste torsdagen i hver måned inviterer Astrup Fearnley alle og enhver til å besøke samtidsmuseet helt gratis. I februar havner denne torsdagen tilfeldigvis i vinterferien, noe som er helt ypperlig for de som liker å dra på museum, men ikke kan ta seg råd til det.

4.Restaurantbesøk
Det er ingenting som slår en fantastisk matopplevelse, og på Tjuvholmen bugner det av disse! Enten du ønsker indisk, japansk, norsk, italiensk, spansk eller fransk mat, har vi noe for deg. Ta med deg en vennegjeng eller familien på en hyggelig lunsj eller middag i vinterferien. Sjekk ut restaurantene våre her.

5.Omvisning med 3-retters hos FineArt
FineArt sammen med restauranten deres Arts har satt opp en helt super vinterferie-aktivitet for de som både elsker mat og kunst! Torsdag 23.februar inviterer de inn til omvisning i galleriet 18:00, og videre en helt nydelig treretters i restauranten. Se mer informasjon og book billetter her.

Velkommen til å ta årets vinterferie på Tjuvholmen!