close

THE SALMON

The Salmon er et kunnskapssenter og spisested med fokus på norsk oppdrettslaks. Meny bestående av laks i ulike variasjoner fra moderne til klassiske retter.

Hvorfor et senter?

Norge er den største produsenten av atlantisk laks i verden. Vi ønsker at folk skal få lære mer om lakseoppdrett. Det er fint mulig å besøke oppdrettsanlegg langt kysten vår, men det er ikke alltid like praktisk å komme dit. Vi har derfor flyttet opplevelsen til Oslo slik at både turister, skoleklasser og alle andre skal få lære om laks og oppdrett.

Hvem står bak?
Det er Nova Sea godt hjulpet av Alex Sushi gründer Petter Sandberg som står bak senteret. Vi har oppdrettsanlegg langs hele Helgelandskysten – omgitt av kaldt, friskt vann og vill og vakker natur. Her prøver vi å gi deg en smakebit (ja, du får også smake) av Helgeland, midt i Oslo.

ÅPNINGSTIDER
Mandag - lørdag: 
11:00 - 18:00
Søndag: 
Stengt
(Sommersesong åpent til kl. 20:00)

Adresse: Strandpromenaden 11, 0254 Oslo
Tlf:415 48 080
E-post: post@thesalmon.com

Egne åpningstider for høytid og ferier finner du her >

Kapasitet inne: 30 gjester i restauranten / 50 gjester i opplevelsessenteret
Kapasitet ute: 150  gjester
Total kapasitet inne og ute:  230 gjester

Chambré Separee: 30 gjester etter 1. mars 2019

Utleie:
Hele lokalet kan leies til skreddersydde events og spesielle anledninger.