close

THE SALMON

Reserver Bord

The Salmon er en restaurant og et kunnskapssenter med fokus på norsk sjømat og spesielt laks. The Salmon serverer alt i fra sashimi til røkelaks.

Hvorfor et kunnskapssenter?

Norge er den største produsenten av atlantisk laks i verden. Vi ønsker at folk skal få lære mer om norsk havbruk. Det er fint mulig å besøke oppdrettsanlegg langs kysten vår, men det er ikke alltid like praktisk å komme dit. Vi har derfor flyttet opplevelsen til Oslo slik at både turister, skoleklasser og alle andre skal få lære om laks og oppdrett.

Hvem står bak?
Det er Nova Sea godt hjulpet av Alex Sushi gründer Petter Sandberg som står bak senteret. De har oppdrettsanlegg langs hele Helgelandskysten – omgitt av kaldt, friskt vann og vill og vakker natur. Her prøver de å gi deg en smakebit (ja, du får også smake) av Helgeland, midt i Oslo.

NB! Ifbm. Covid-19 kan det være uregelmessige åpningstider. Sjekk derfor restaurantens egen hjemmeside for oppdatert informasjon og åpningstider!

ÅPNINGSTIDER
Mandag - søndag:
11:00 - 18:00

Hjemmeside: www.thesalmon.com
Adresse:
 Strandpromenaden 11, 0254 Oslo
Tlf: 415 48 080
E-post: post@thesalmon.com

Egne åpningstider for høytid og ferier finner du her >

Kapasitet inne: 30 gjester i restauranten / 50 gjester i opplevelsessenteret
Kapasitet ute: 150  gjester
Total kapasitet inne og ute:  230 gjester

Chambré Separee: 30 gjester etter 1. mars 2019

Utleie:
Hele lokalet kan leies til skreddersydde events og spesielle anledninger.

Reserver Bord